Hoteli u uvali Čikat

Vila Hortensia

https://www.losinj-hotels.com/assets/Vila-Hortensia/Gallery/_resampled/CroppedFocusedImageWyI5NTYiLCI1NjYiLCJ5IiwxNV0/hortensia-villa-1.jpg

Ova prekrasna vila nalazi se u lošinjskoj uvali Čikat, nadaleko poznatoj po ljekovitom zraku i bujnom, mirisnom raslinju. Nedavno je u potpunosti uređena i opremljena najmodernijim luksuznim sadržajima te je postala članica grupacije Small Luxury Hotels – Private Residences. Sve je u njoj prilagođeno vašim željama.

https://www.losinj-hotels.com/assets/Vila-Hortensia/Gallery/_resampled/CroppedFocusedImageWyI5NTYiLCI1NjYiLCJ5IiwzMV0/hortensia-villa-5.jpg

Vilu okružuje prekrasan vrt skriven od pogleda u kojem se nalazi vanjski bazen s grijanom morskom vodom i prostor za masažu na otvorenom. Iskoristite prednosti privatne plaže smještene odmah ispred vile pa uživajte u moru i suncu.
Luksuzne sobe osmišljene su kao cjelovit prostor s kupaonicom i terasom s pogledom na more i uvalu. Za ugodna druženja tu su zajedničke prostorije poput blagovaonice s terasom i prostranog dnevnog boravka s barom. Prenamjenom dnevnog boravka u sobu za sastanke, poslovne obveze možete ispuniti u opuštenom okružju.

https://www.losinj-hotels.com/assets/Vila-Hortensia/Gallery/_resampled/CroppedFocusedImageWyI5NTYiLCI1NjYiLCJ5IiwxNV0/hortensia-rooms-suites-5.jpg

Opustite se i povratite energiju u Wellness & Beauty prostoru s finskom saunom i Kneipp fitnessom ili iskoristite pogodnosti jedinstvene Spa klinike obližnjeg hotela Bellevue.

https://www.losinj-hotels.com/assets/Vila-Hortensia/Gallery/_resampled/CroppedFocusedImageWyI5NTYiLCI1NjYiLCJ5IiwxNV0/hortensia-spa-wellness-2.jpg

Privatni kuhar i batler stoje Vam na usluzi kad god poželite. Naše osoblje ispunit će sve Vaše želje; od pripreme vrhunskih specijaliteta po Vašem odabiru, preko organizacije privatnih izleta i putovanja, do VIP prijevoza luksuznim automobilom i gliserom.

Ako se poželite opustiti u zdravom i prirodnom okruženju te pobjeći u privatnost s voljenom osobom, iznajmite vilu Hortensia. Savršen je izbor i za vjenčanja, male proslave te poslovna druženja.

 

 

ZAŠTO ODABRATI VILU HORTENSIA?

  • najam cijele vile
  • potpuna privatnost
  • personalizirana usluga
  • član SLH Private Residences
  • bazen i privatna plaža
  • 24 satna usluga  chefa i batlera sa završenom The International Butler Academy
  • vanjski grijani bazen

Ispuni kviz kako bi ti pomogli naći idealan hotelski smještaj

Ispunjavanjem kratkog kviza garantirano ćemo naći idealan hotel koji će ispunjavati sve Vaše potrebe

Ispuni

Ako se poželite opustiti u zdravom i prirodnom okruženju te pobjeći u privatnost s voljenom osobom, iznajmite vilu Hortensia. Savršen je izbor i za vjenčanja, male proslave te poslovna druženja.