Hotelski smještaji na području otoka Lošinja

Wellnes, spa, obiteljski ili samo manji hotel u tišini borove šume. Odaberite.

Nerezine

Lijevo od glavne ceste, podno brda Osoršćice, smještene su Nerezine, koje je kao turističko mjesto otkriveno u prošlom stoljeću zahvaljujući austrougarskom prijestolonasljedniku Rudolfu Habsburgu .Malo ribarsko mjesto u blizini Osora i 20 minuta autom od Malog Lošinja

Ponuda

Mali Lošinj

Glavno središte otoka, u kojem je uvijek žamor, mjesto gdje će se za svakoga nešto naći. Od kulture, noćnog života, plaža i zabave. Ovdje ćete naići na veliku ponudu Hotela, većinom u najljepšoj uvali Čikat, s 4* i 5*. Također možete naći i predivne apartmane s pogledom n more kao i one malo udaljenije smještaje od centra grada, ali uz predivne plaže.

Ponuda

Veli Lošinj

na otoku Lošinju prvi stanovnici su došli ovdje u 13. stoljeću i stvorili raj na zemlji. Mjesto dana broji 700 stanovnika tokom zime i nudi Vam pregršt ponude, od predivnih plaža Rovenske, Javorne, Kriška. Ako ste željni biti u najstarijem mjestu na otoku ovo je idealno mjesto za Vas.

Ponuda

Što drugi kažu o nama

Tolle Agentur!! Sehr schöne Unterkünfte auf einer traumhaften Insel!!

Angelina Kavran

We had a really nice experience with Val, although I'd suggest giving more information to the turists before their arrival. But, altogether it was great!

Blanka Zović

Profesionalna agencija koja je spremna odgovoriti na sve izazove sve zahtjevnijeg Hrvatskog ali i svjetskog turizma.
Profesionalno i vedro osoblje turističke agencija Val nudi Vam osim smještaja svoje povjerenje i kvalitetu u radu.

Armando Milković

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.