Bitno je naći idealan smještaj kako bi mogli uživati u odmoru na otoku Lošinju

Od silne ponude, odaberi onu koja najbolje paše tebi, kako bi uživao i iskoristio ne samo more i sunce, već kako bi iskoristio mjesto za razgled, uživanje i zabavu.

Apartmani

Brojimo preko 500 apartmanskih jedinica na području otoka Lošinja - Nerezine, Ćunski , Artatore, Mali Lošinj , Valdarke, Veli Lošinj.

Nudimo za svakoga po nešto. Nije potrebno da znate unaprijed što Vam točno treba, ali s našim iskustvom, našim znanjem i našim savjetom odabrat ćete najidealniji smještaj.

Pogledajte ponudu

Hoteli

Polupansionski smještaj ili samo noćenje s doručkom. Željni ste hedonističkog luksuza u Hotelu Bellevue 5* ili smještaj u wellnes hotelu Aurora 4*, Hoćete samo za sebe Villu Horrtenziju ili bi ste bili u obiteljskom hotelu Vespera 4*. Odabrali bi ste možda nešto drugo, imamo u ponudi Hotel Vitality Punta, iznad samog centra Velog Lošinja s predivnim pogledom na more, te odmah na izlazu iz hotela ćete naići na restorane, bazene i plažu s ležaljkama Hootela Punte.

Pogledajte ponudu

Pansioni

Noćenje s doručkom u Pansionskom smještaju Saturn u samom srcu Velog Lošinja, ili pak u Pansionu Veli Lošinj, daleko od buke srca centra grada, a opet 2 minute hoda udaljen od svih glavih atrakcija. Ili bi ste htjeli biti u Malom Lošinju ili Nerezinama, a na Vama je da odaberete.

Pogledajte ponudu

Pripremate se za ljeto

Pripremate se za ljeto, i imate malo dijete te niste sigurni gdje bi ste išli i kako rezervirati smještaj?

Pogledaj

Posjetite

Daleko od očiju turističkih mjesta Cresa i Lošinja smjestio se Beli, gradić u blizini trajektnog pristaništa Porozina.

History tour

Posjetite

Jedinstven spoj modernog i povijesnog doživljaja otoka.Krenite zajedno s nama putevima Apoksiomena.

Putevima Apox-a

Bruno Di Daniel

Disponibili, rapidi, organizzati

Bogo Robich

Izredno prijazno osoblje agencije ter presenečenje ob prihoud. Ljudje v mesu so gostoljubni in pripravljeni pomagati. Mesto v tem času je ravno prav zasedeno z gosti. V okolici našega bivanja pa rajska tišina

Daniele Picco

Ottima agenzia, competernti e professionali

Eric Fischer

Super nette Mitarbeiter, toller Service!!

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.