Zdravi odmor

Sretan zdravi odmor je tjedni dugački odmor koji uključuje razne aktivne ture, krstarenja brodom, otvorene radionice, opuštajuće tretmane i insajdere pristup čudima arhipelaga i lokalnom životnom stilu. U ovom sveobuhvatnom tjednu temeljito planiranog programa, naši gosti otkrivaju najnevjerojatniju prirodu skrivenu u arhipelagu, poboljšavaju opću dobrobit, upoznaju našu povijest i kulturu, uživaju u tradicionalnoj hrani, osjećaju prednosti mikroklimatskih otoka, miješaju se sa mještanima na tradicionalnim fiestama i postaju sretniji, zdraviji i puni života!

Aktivni avanturistički izleti

 1. Tura gliserom
 2. Biciklistička tura
 3. Tura sa kajakom
 4. Ronjenje

Svaka pustolovna tura aktivira naše goste na drugačiji način, širi njihove fizičke sposobnosti i čini ih atletskim i snažnim! Da bi ste se još više zabavili, svugdje gdje idemo, čut ćete priče o bogatoj povijesti i kulturi arhipelaga. Na taj način, do kraja odmora, imati ćete šire razumijevanje naše kulturne baštine.

Budite puni života

Kroz svakodnevne radionice pokrivamo različite aspekte terapijskih i tjelesnih vježbi i otkrivamo mitove o vježbanju. Kako bismo stimulirali svoja osjetila za maksimalni užitak, postavili smo pokret tijela na šumskom igralištu, vježbe istezanja uz more i tehnike disanja na vrhu planine …

Do kraja ovog opsežnog programa, sastavit će vam savršenu svakodnevnu vježbu i naučiti kako održavati svoje tijelo u savršenom obliku

Relaksacijski tretmani

Tijekom vašeg odmora dobit ćete potpun tretman tijela i opću analizu tjelesnog stanja. Unutar terapijskog programa nećete dobiti samo tretman, već ćete naučiti kako se liječiti raznim terapeutskim tehnikama.

Doživite stanje dubokog opuštanja pomoću masažnih tretmana, oslobađajte napetost pomoću akupresurnih terapija i naučite kako resetirati i oporaviti pomoću metoda opuštanja.

Cijene

 • Travanj & Listopad

Od   €680/Osobi

 • Lipanj & Rujan

od    €720/Osobi

 • Srpanj & Kolovoz

od    €760/Osobi

Za uživanje ponesite :

Udobna odjeća

Udobne cipele za aktivnosti na otvorenom

Odjeća za plažu i zaštitu od sunca

Ruksak, joga / pilates, viseća mreža

Posuda za pohranu hrane

Bilježnica, fotoaparat ili drugi gadgeti kako bi ste sačuvali Vaše uspomene

 

Niste sigurni koja ekskurzija Vam paše

Kontaktirajte nas za više informacija

Pošalji upit
 • Lokacije

  Otoci, uvale i pješčane plaže
  Planine, staze i stajališta
  Kapice, grebeni, spilje i brodolomci
  Kulturno-povijesne znamenitosti
  Slikoviti gradići
 • Fizička sprema

  Sve su ture dizajnirane za osobe s prosječnom razinom kondicije, ali na vama je koliko ćete povećati svoje srce da biste izazvali svoje granice!
  Ako želite ovo ali mislite da ste ispod prosjeka, čestitamo! Ti si moj omiljeni "dokaz da si kriva" osoba :)
 • Istaknuto

  Ekskluzivna krstarenja brodom
  Uzbudljive pustolovine
  Aktivne radionice
  Zalazak sunca s tradicionalnom hranom i vinom
  Opuštajući tretmani
 • Jedinstveni pristup

  U slobodno vrijeme, želim najbolje za svoju obitelj i sebe, tako da sam odgovoran za stvaranje savršenog programa za vaš odmor.

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.