Odaberi po svom guštu

Ne znate koja lokacija je idealna za Vas, dali bi ste odabrali mirnije okruženje ili bi ste se htjeli biti u samom centru zbivanja. Koje plaže su idealne za djecu, koje za odrasle i za pse. Niste sigurni kako odabrati, zato smo tu da Vam pomognemo.

 

Sada kad pogledamo ono što bi trebao imati svaki smještaj idemo pogledati koje mjesto na našem otoka što nudi.

 

Artatore

 

Mjesto koje je namjenjeno i konstruirano za najam apartmana. Mjesto je poznato po puno manjih intimnih plaža za djecu, blizini plaža od svih zasebnih apartmana, najudaljeniji apartman do plaže ima 7-9 minuta hoda.U srcu sezone je pun straaca i dosta bučan predio Lošinja.

 

 

Ćunski

 

Malo mjesto u blizini mjesta Artatore,broji 160 stanovnika, te se nalazi na idiličnom mjestu 15 minuta autom udaljeno od mjesta Nerezine s poznatom plažom Ridimutak i najboljim hamburgerima te samo 5 minuta vožnje do mjesta Artatorete 15 do samog centra Malog Lošinja. Ako ste željni mira i tišine ovo mjesto ćete odabrati. Ako Vam nije do vožnje automobilom, 20 minuta pješke i imate predivnu plažu Zaosiri.

 

 

 

Veli Lošinj

 

Na otoku Lošinju prvi stanovnici su došli ovdje u 13. stoljeću i stvorili raj na zemlji. Mjesto dana broji 700 stanovnika tokom zime i nudi Vam pregršt ponude, od predivnih plaža Rovenske, Javorne, Kriška. Ako ste željni biti u najstarijem mjestu na otoku ovo je idealno mjesto za Vas, od svih sadržaja ste maksimalno udaljeni do 15 minuta hoda, a od povijesti i priča svaki kamen ima svoj značaj. U Velom možete obići najveću crkvu na otocima sv. Antuna Opata, kulu Veli Lošinj, centar za dupine, mjesto gdje su se nastanile prve obitelji kod crkve sv. Ane. I dali ste znali da mjesto ima po broju stanovnika najviše crkvi i kapelica.

 

 

Mali Lošinj

 

Glavno središte otoka, u kojem je uvijek žamor, mjesto gdje će se za svakoga nešto naći. Od kulture, nočnog života, plaža i zabave. Ovdje ćete naići na veliku pponudu Hotela, većinom u najljepšoj uvali Čikat, s 4* i 5*. Također možete naći i predivne apartmane s pogledom n more kao i one malo udaljenije smještaje od centra grada, ali uz predivne plaže. Ne samo to, jedni od najtraženijih smještaja koje nude tišinu i mir, samo 15-20 minuta udaljeno od samog centra nalazi se uvala Valdarke, mala plaža, lijepi smještaji tik uz samo more. Dok ste ovdje možete otić pogledati muzej Apoksiomen i statuu, muzej palaču fritzy, centar za kornjače u Sunčanoj uvali i mnoge znamenitosti koje krije ovaj nekoć poznati grad brodogradnje.