Kako odabrati idealan smještaj za Vašu obitelj?

Pripremate se za ljeto, i imate malo dijete te niste sigurni gdje bi ste išli i kako rezervirati smještaj? Postoje razni portali koje ljudi koriste, jedino slično privatnoj agenciji od silnih portala je airbnb koji nudi individualan pristup sa svakim gostom i iznajmljivačem. Ali plaćate dodatnu naknadu i nemate agenta koji poznaje mjesto na kojem ćete odsjesti kako bi Vam omogućio odabir idealnog mjesta za Vas i dijete. Okrenimo se onom šta se nudi. Svaki smještaj za obitelj bi trebao imati minimalno:

Kada s obitelji dolazite na odmor, očekujete svoj mir, mogućnost privatnosti i intimnosti kada želite. Zato je potrebno imati odvojene sobe koje nam to garantiraju, postoje ljudi, osobe koje bi htjele gledati TV, a ne mogu jer u dnevnom boravku je ležaj za 2 osobe koje tamo spavaj.

 

klima uređaj

U srcu sezone, kada je vani preko 40 stupnjeva, nikako nije dobro biti u smještaju u kojem nemamo nikakvo hlađenje, zato najidealniji je smještaj ili onaj kućica, apartman koji se nalazi u prizemlju zaštićen sa svih strana ili smještaj s klima uređajem da umjesto da se znojimo, uživamo u hladnoći doma uz toplo piće, a ne tople gaće 🙂

 

Internet

Internet veza u modernom svijtu je najbitniji faktor, bilo da ste na odmoru sami, s prijateljem ili obitlelji, te ste željni pogledati novosit iz svijeta, ili pak pustti muziku, pogledati film, to nam sve u ovo moderno doba on omogućava, zato se koncentrirajmo i potražimo smještaj sa internetom i uživajmo u odmoru.

 

Parking

Niste sigurni dali ćete naći slobodan javan parking, osobito u 7 i 8 mjesecu, smještaji koji imaju zatvoreni parking su Vam dosta skupi, onda kao alternativa su smještaji za zakupljenim parkirnim mjestima koji su uključeni u cijenu i kada god Vam je potrebno da negdje idete automobilom, onda je ovo prava stvar za Vas.

 

Vrt / Terasa

Uživali bi ste u suncu , svojoj privatnosti i do maksimuma iskoristili svoj odmor daleko od drugih, uz piće i roštilj, zabavu za cijelu obitelji, onda je ovo must have opcija za sve obitelji.

 

 

Za sve drugo Tu smo Mi.

 

Ispunite kviz

Idealnu lokaciju nađi, kviz kratki ispuni i u odmoru uživaj.

Kviz

Smještaj

Pogledajte koje smještaje imamo u ponudi.

Usluga
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.